Valors

Respect

Anterior Següent

“RESPECT” fa referencia al profund respecte de Dingonatura per la natura i pel planeta. Això és quelcom que dirigeix totes les nostres decisions, sempre sostenibles, la qual cosa té beneficis a llarg abast tant per a nosaltres com per als nostres animals.

La qualitat i la sostenibilitat han d’anar de la mà si volem aportar salut a les nostres mascotes a través d’una alimentació natural, però compromesa amb el medi ambient.

Som membres de la coalició PSC (Pet Sustainability Coalition) amb la finalitat d’instaurar un pla de recolzament i millora contínua en pro de la sostenibilitat en totes les seves vessants, des de la formació i conscienciació de tot el nostre equip, fins a l’elaboració de les receptes més exquisides.

Som la primera i única empresa espanyola adherida amb la responsabilitat de ser exemple i empènyer el sector del Petfood europeu perquè prengui consciència i desperti cap a aquesta missió tan important.

Desenvolupem tres blocs de treball per aconseguir una empresa sostenible:
Ingredients de fonts ECO-responsables:
Una de les nostres prioritats és la selecció responsable i certificada dels nostres ingredients, garantint la preservació dels diferents ecosistemes. En tres àmbits:
Pesca controlada.
Comptem amb diferents organitzacions internacionals (Friend of the sea, ISSF) que certifiquen que els nostres ingredients marins provenen únicament de pesca controlada i sostenible.
Conreu ecològic.
Alguns dels nostres ingredients, a banda de ser 100% naturals, provenen de conreus amb certificació Orgànica i Ecològica.
Ingredients km 0:
Utilitzem fonts de matèries primeres de proximitat per tal de garantir-ne la frescor i evitar la contaminació que provoquen els grans transports fins als llocs de fabricació.
Control de l’empremta de CO2
: L’empremta de carboni és quelcom que ens preocupa. En la fabricació i el transport dels nostres productes intentem reduir al màxim la generació de gasos d’efecte hivernacle, per contribuir a tenir una atmosfera més neta. Abordem dos àmbits:
Energia neta:
Utilitzem com a font d’energia per a cuinar les nostres receptes el gas natural liquat (GNL), que és la font d’energia més sostenible que existeix.
Procés de cuinat a foc lent:
Els nostres aliments es cuinen lentament, al vapor i a baixes temperatures, la qual cosa minimitza l’empremta de carboni generada.
Envasos ECO-sostenibles:
Som conscients que cada dia posem en circulació milers d’envasos amb les nostres receptes. La nostra responsabilitat i compromís ha d’abastar des del mode com es generen, fins al seu reciclatge una vegada utilitzats:
Envasos certificats contra la desforestació.
Els materials utilitzats estan certificats a nivell internacional com a provinents de boscos de tala controlada.
Envasos reciclables certificats per Ecoembes.
Dingonatura és una empresa adherida a Ecoembes (organització mediambiental que promou la sostenibilitat i la cura del medi ambient a través del reciclatge). La nostra tasca en aquest punt es basa en compensar econòmicament la despesa que genera reciclar els nostres envasos i contribuir d’aquesta manera a que tots siguin sostenibles una vegada utilitzats.
dingo natura Àrea Client