Αξία

Protect

Επόμενο

Ο όρος "PROTECT" αναφέρεται στην προστασία του ενστίκτου των σκύλων και των γατών, στην εξέλιξή τους και στη δική τους υπόσταση ως ζώντα όντα που συνυπάρχουν με τον άνθρωπο. Η DINGONΑTURA αντιτίθεται συνειδητά στην κακοποίηση των ζώων και υποστηρίζει ενεργά πρωτοβουλίες για παροχή βοήθειας στα πιο ευάλωτα ζώα.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥΣ

Η Dingonatura εργάζεται για την προστασία των βασικών ενστίκτων των κατοικίδιων ζώων μας.

Το όνομα της επωνυμίας περιλαμβάνει τη λέξη Dingo, επειδή στόχος μας είναι πάντα να εστιάζουμε στον άγριο πρόγονο κάθε ζώου, χωρίς να παραβλέπουμε την επακόλουθη εξέλιξη και εξημέρωσή του. Οι συνταγές μας παρασκευάζονται με τεχνολογία αιχμής και συνεχή καινοτομία, αλλά παράλληλα λαμβάνοντας υπόψη τις διατροφικές ανάγκες των βασικών ενστίκτων των ζώων.

Επιδιώκουμε την ικανοποίηση και την ευεξία των κατοικίδιων ζώων μας μέσω της τροφής και της φύσης.

Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπειά τους και προωθούμε, μέσα από τις δράσεις και τις συμβουλές μας, μια μεταχείριση σύμφωνη με τις ανάγκες τους, διαχωρίζοντάς τες από τα δικά μας συμφέροντα ή τις προτιμήσεις μας.

Γιατί οι καλύτεροι φίλοι μας αξίζουν μια αξιοπρεπή μεταχείριση χωρίς να εξανθρωπίζεται η ζωώδης φύση τους.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ DINGONATURA. #JUNTOSPORUNMUNDOMEJOR
Το Dingonatura αγωνίζεται για την προστασία των πιο ευάλωτων ζώων και αντιτίθεται ενεργά στην κακοποίηση των ζώων.

Η Dingonatura αποτελεί μέρος της παγκοσμίου κύρους λίστας Peta που πιστοποιεί τις εταιρείες που δεν πραγματοποιούν πειράματα σε ζώα.

Η Dingonatura συνεργάζεται με διάφορους φορείς και οργανισμούς προστασίας ζώων με στόχο την παροχή ποιοτικών τροφών στους σκύλους και στις γάτες τους. Σε αυτές ανήκει είναι ο οργανισμός προστασίας ζώων Hoope, με τον οποίο έχουμε συνάψει συμφωνία συνεργασίας από το 2019.


Χάρη στο λιθαράκι μας, πολλά ζώα μπορούν να τρέφονται σωστά και να απολαμβάνουν ευεξία και υγεία, παρά την ευάλωτη κατάστασή τους.

dingo natura Περιοχή πελατών