Arvot

Protect

Seuraava

PROTECT” viittaa koirien ja kissojen luonnollisiin vaistoihin, niiden evoluutioon ja asemaan ihmisen kanssa yhdessä elävinä olentoina. DINGONATURA on tietoinen, että heikommassa asemassa olevia eläimiä kaltoin kohdellaan ja tukee aktiivisesti niitä auttavia aloitteita.

LUONNOLLISTEN VAISTOJEN JA EVOLUUTION SUOJELUA

Dingonatura työskentelee Suojellakseen lemmikkieläinten alkuperäisiä vaistoja.

Tuotemerkin olennainen sana on Dingo, koska tavoitteennamme on pitää mielessä eläimen alkukantainen villi edeltäjä sekä huomoida sen jälkeinen adaptaatio ja kesyyntyminen. Käytämme reseptien valmistuksessa jatkuvasti uudistuvaa teknologiaa huomioimalla samanaikaisesti villien edeltäjien vaistonvaraiset ravinnontarpeet.

Etsimme ruokavaliosta ja luonnosta lemmikkieläimille tyytyväisyyttä ja hyvinvointia.

Suojelemme eläinten arvokkuutta. Tuemme teoillamme ja neuvoillamme eläinten tarpeiden mukaista kohtelua sitomatta sitä omiin etuihimme tai mieltymyksiimme.

Parhaimmat ystävämme tarvitsevat arvokkaan kohtelun, joka ei inhimillistä niiden eläimellisiä ominaisuuksia.

DINGONATURA-HYVÄNTEKEVÄISYYS. #JUNTOSPORUNMUNDOMEJOR
Dingonatura taistelee Suojellakseen heikoimmassa asemassa olevia eläimiä ja toimii avoimesti ja vahvasti eläinten kaltoin kohtelua vastaan.

Dingonatura on kansainvälisesti mainekkaan Peta-järjestön listalla, joka takaa eläimiä käyttämättömän tutkimustyön.

Dingonatura on yhteistyössä erilaisten järjestöjen ja eläinsuojelulaitosten kanssa, jotta he voivat ruokkia koiransa ja kissansa laadukkaalla ravinnolla. Yksi niistä on eläinsuojelulaitos Hoope, jonka kanssa allekirjoitimme yhteistyösopimuksen vuodesta 2019 lähtien.

Näin kannamme oman kortemme kekoon, että heikommassa asemassa olevat eläimet voivat saada terveyttä ja hyvinvointia hyvästä ravinnosta.

dingo natura Asiakkaan alue