Valors

Protect

Següent

PROTECT” fa referencia a la protecció de l’instint de gossos i gats, a la seva evolució i a la seva pròpia condició d’éssers vius en convivència amb l’home. DINGONATURA està conscienciada contra el maltractament animal i recolza activament iniciatives d’ajuda als animals més desfavorits.

PROTECCIÓ DEL SEU INSTINT I LA SEVA EVOLUCIÓ

Dingonatura treballa per Protegir els instints primaris dels nostres animals de companyia.

El nom de la marca porta intrínseca la paraula Dingo perquè és el nostre objectiu tenir sempre la mirada fixa en l’ancestre salvatge, sense perdre de vista la seva posterior adaptació i domesticació. Les nostres receptes es cuinen amb tecnologia d’avantguarda, en constant innovació, però tenint en compte les necessitats nutricionals pròpies dels seus instints ancestrals.

Busquem la satisfacció i el benestar de les nostres mascotes a través de l’alimentació i la natura.

Defensem la seva dignitat i promovem, a través dels nostres actes i consells, un tracte concorde amb les seves necessitats, desvinculant-los dels nostres interessos o preferències.

Per ser el que són, els nostres millors amics, es mereixen un tracte digne sense humanitzar la seva idiosincràsia animal.

FILANTROPIA DINGONATURA. #JUNTSPERUNMÓNMILLOR
Dingonatura lluita per Protegir els més desfavorits i es manifesta i actua fermament en contra del maltractament animal.

Dingonatura forma part de la prestigiosa llista internacional Peta que certifica la no experimentació amb animals.

Dingonatura arbeitet mit verschiedenen Tierschutzeinrichtungen zusammen, damit sie ihre Hunde und Katzen mit hochwertiger Nahrung füttern können. Zu diesen gehört der Tierschutzbund Hoope, mit dem wir seit 2019 eine Kooperationsvereinbarung getroffen haben.

Dank unseres Scherfleins können viele dieser Tiere trotz ihrer misslichen Situation gefüttert werden und Wohlbefinden und Gesundheit erhalten.

dingo natura Àrea Client