Αξία

Ποια είναι η αντίληψή μας για τη φυσική διατροφή;

Σύμφωνα με το λεξικό, "φυσικό είναι αυτό που ανήκει ή σχετίζεται με τη φύση, που πραγματοποιείται με αλήθεια και χωρίς τεχνητές ενέργειες, αυθόρμητο και χωρίς αντιγραφή στον τρόπο της διαδικασίας του" (*).

Έτσι είμαστε και έτσι γεννηθήκαμε: Είμαστε πρεσβευτές της τρίτης μορφής της ιατρικής (**) και ειδικοί στην παροχή υγείας στα κατοικίδια ζώα μας μέσω μιας φυσικής διατροφής.

Οι ολιστικές, οικολογικά υπεύθυνες και 100% φυσικές συνταγές μας είναι βιολογικά προσαρμοσμένες για να φροντίζουν την υγεία και την ευεξία τους χάρη σε όσα μας προσφέρει η Μητέρα Φύση.

 

Χάρη σε αυτήν και με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, παρασκευάζουμε φυσικές, υγιεινές και νόστιμες συνταγές, προσαρμοσμένες σε όλα τα μεγέθη, τις ράτσες και τις ηλικίες.

 

Ως δείγμα της διεθνούς αναγνώρισης για την εργασία μας υπέρ της υγείας και της ευεξίας μέσω των τροφών, μας έχει απονεμηθεί από το αγγλικό περιοδικό  Global Health&Pharma ο τίτλος του καλύτερου παρασκευαστή φυσικών τροφών για κατοικίδια ζώα για το 2018, στην κατηγορία Animal Health & Wellness Awards.

"Μαγειρεύοντας μπορώ να νιώσω πώς το πάθος μου για τη φύση, ο σεβασμός και η τεχνολογική καινοτομία συνδυάζονται για να παράσχουν υγεία στα κατοικίδια ζώα μας." Marc Riera, CEO.

Ξέρουμε τι θέλουμε και θέλουμε το καλύτερο. Είμαστε η Top Natural Petfood.
dingo natura Περιοχή πελατών