Arvot

Be Natural

Edellinen

Luonnonmukaisuus on elämänfilosofia, joka pitää sisällään monia huomioon otettavia asioita. Dingonaturan tarkoitus on aina ollut olla luonnonmukainen ja tarjota lemmikkieläimille sitä, mitä parhaiten osaamme tehdä: valmistaa ruokaa, luonnollisesti!

Keittiömme on uskalias ja mutkaton ”cuisine d’auteur”, jolla on vahvat vakaumukset.

Visioimastamme haaveesta tuli totta: luonnonmukainen ravinto lemmikkieläimille. Se on elävä jatkuvassa kehityksessä oleva käsite, joka on kiinnitetty vakaaseen esikuvaan: susi.

Millainen on käsitteemme luonnollisesta ravinnosta?

Kuten sanakirjassa määritellään, “luonnollinen tarkoittaa luontoon kuuluvaa tai viittavaa, ilman keinotekoisuutta tehtyä, spontaania ja suoraviivaista toimintatapaa” (*).

Olemme sitä miksi me synnyimme: ruokavalion, kolmannen lääketieteen, edustajia (**) sekä luonnonmukaisen lemmikkieläimille terveyttä tuovan ravinnon asiantuntijoita.

Holistiset, ympäristövastuulliset ja 100 % luonnolliset reseptimme ovat biologisesti mukautettu luontoäidin viisauden pohjalta huolehtimaan terveydestä ja hyvinvoinnista.

 

Sen ansiosta valmistamme ympäristöä kunnioittamalla luonnolliset ja terveellisen herkulliset reseptimme, jotka on sovitettu kaiken kokoisille, rotuisille ja ikäisille eläimille.

 

Kansainvälisenä tunnustuksena terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi tehdystä työstämme saimme brittiläisen Global Health&Pharma -lehden paras luonnonmukaisen lemmikkieläinten ravinnon valmistaja 2018 -palkinnon, kategoriassa Animal Health & Wellness Awards.

“Ruoanvalmistuksessa intohimoni luontoon, kunnioitus ja teknologinen innovaatio yhdistyvät tuomaan terveyttä lemmikkiläimillemme”. Marc Riera, toimitusjohtaja.

Tiedämme, mitä haluamme, haluamme parasta. Olemme Top Natural Petfood.
dingo natura Asiakkaan alue