Valors

Be Natural

Anterior

Ser natural és una filosofia de vida que engloba un gran nombre d’aspectes a considerar. Dingonatura va néixer amb el propòsit de ser-ho i per posar a disposició de les nostres mascotes el que millor sabem fer: cuinar per a ells, naturalment!

Elaborem cuina d’autor, atrevida, sense complexos i amb fermes conviccions.

Vam ser visionaris d’un desig fet realitat: l’alimentació natural per a mascotes. Un concepte viu i en constant evolució, ancorat a un referent inamovible: el llop.

Quin és el nostre concepte d’alimentació natural?

Tal com defineix el diccionari, “natural és allò pertanyent o relatiu a la natura, fet amb veritat i sense artifici, espontani i sense duplicitat en el seu mode de procedir” (*).

Així som i així vam néixer: Ambaixadors de la tercera medicina (**) i especialistes en aportar salut a les nostres mascotes a través d’una alimentació natural.

Les nostres receptes holístiques, eco-responsables i 100% naturals estan biològicament adaptades per tenir cura de la seva salut i benestar gràcies al que ens regala la mare natura.

 

Gràcies a ella, i de manera absolutament respectuosa amb el medi ambient, elaborem receptes naturals, sanes i delicioses, adaptades a totes les mides, races i edats.

 

Com a mostra i reconeixement internacional per la nostra tasca a favor de la salut i el benestar a través de l’alimentació, hem estat guardonats per la revista anglesa Global Health&Pharma com el millor fabricant d’alimentació natural per a mascotes 2018, dins la categoria Animal Health & Wellness Awards.

 

“Mentre cuino puc sentir com la meva passió per la natura, el respecte i la innovació tecnològica es fusionen per proporcionar salut a les nostres mascotes”.
Marc Riera, CEO.

Sabem el que volem i volem el millor. Som Top Natural Petfood.
dingo natura Àrea Client