Blog

 • 18 01 2018

  Un gos, un nen feliç

  Dingonatura ha començat l’any amb un nou projecte: la iniciativa Un gos, un nen feliç, que té per objectiu ajudar a les nenes i als nens de la Fundación Ana Carolina Díez Mahou. Són nens que pateixen malalties neuromusculars i mitocondrials, un tipus de patologies considerades minoritàries que els afecten des que són molt petits i els provoquen discapacitat funcional i trastorns del desenvolupament.

 • 23 11 2017

  POTES PER L’ELA

  Dingonatura dona suport a diversos projectes socials per aconseguir ajudes per a col·lectius que les necessiten.

 • 17 10 2017

  Dingo: hora de renovar-se i de reforçar-se

  Continuem la innovació constant que caracteritza la nostra marca.

 • 26 09 2017

  Herois de quatre potes

  Els gossos tenen un paper molt rellevant en la societat. D’això, no n’hi ha cap dubte. Tot i així, un dels exemples que il·lustren millor la seva gran tasca són les missions de rescat en casos de catàstrofes.

 • 26 06 2017

  Càtedra Animals i Societat de la Universidad Rey Juan Carlos

  Dingonatura dona suport al paper que tenen els animals en la societat

 • 30 06 2016

  Què és Natura diet Odontic?

  Ja fa uns mesos que Dingonatura ha llançat al mercat, Odontic, un nou producte dins de la gamma d’especialitats de Natura diet. Molts de vosaltres ens heu preguntat què pot aportar-li al vostre gos un aliment cuinat amb ingredients 100% naturals, així com quins són els seus beneficis. És per això que hem detallat a continuació totes les característiques d’un aliment únic al mercat; un aliment complert i especialment indicat per la salut dental dels gossos.

  Molts gossos, lamentablement, pateixen les conseqüències d’una boca mal cuidada degut a una mala alimentació i/o a una alimentació alta en sucres i mal equilibrada. La majoria d’aquests gossos són de raça petita, ja que són els que tenen més tendència a patir problemes bucals. Les bactèries que neixen a la boca mal cuidada produeixen la placa dental i, si no es fa una neteja bucal en condicions, poden derivar en greus problemes a la boca del gos com carrall, caries i mal alè.

  Natura diet Odontic és un aliment natural complert, especialment elaborat per mantenir neta la dentadura de gossos adults, sigui quina sigui la seva raça o mida, gràcies a la barreja de probiòtics i olis essencials d’herbes seleccionades. Amb Odontic el teu gos tindrà un alè fresc i agradable i l’ajudarà a prevenir el carrall i les càries. Destaquem que és un aliment preventiu, no curatiu.

  Hem incorporat a la nostra recepta natural tres ingredients que ens ajuden de manera visible a mantenir sana la boca del nostre gos:

  - Els probiòtics: actuen identificant de manera precisa els gèrmens causants de la placa dental i actuant contra ells. Els probiòtics, una vegada instal·lats, van trencant poc a poc les petites unions cristallines que provoquen la placa dental. Amb això aconseguirem reduir també el mal alè.

  - Els olis essencials: actuen únicament a nivell local i refresquen l’alè dels nostres gossos.

  - La clorofil·la: enforteix i estimula el sistema immunològic, és antiinflamatori i antioxidant.

  A més el nostre producte té una croqueta gran que afavoreix la masticació i, amb això, augmenta el temps d’exposició dels nostres agents actius dins la boca de l’animal.

  Recorda que en el moment en el que se li detecten problemes orals al gos, com carrall o gingivitis, és necessària la visita al veterinari per tractar la infecció oral. Els símptomes que alerten que el gos té problemes dentals greus són: dificultat per mossegar o mastegar, halitosi i molta quantitat de placa dental.

 • 02 06 2016

  Dingonatura a Interzoo 2016

  La setmana passada, gran part de l’equip de Dingonatura, va estar present a la Fira Interzoo a Nuremberg, la fira comercial d’alimentació per animals de companyia més gran d'Europa. En aquesta exposició es poden trobar diferents marques de pinsos, alimentació natural, complements alimentaris i accessoris per animals de tot tipus.

  Interzoo és una fira dedicada exclusivament al món animal i en la que es poden veure les noves tendències del mercat. És la plataforma ideal per les marques internacionals, com Dingonatura, per presentar la seva gamma de productes i per estar en contacte directe amb el seu públic objectiu i els seus clients.

  Nosaltres vam estar presents amb tota la nostra gamma de productes naturals, entre els que destaquem Natura diet Especialitats i els snacks 100% naturals per gat, que estaran pròximament disponibles.

  La veritat és que ens ho vam passar en gran! Us deixem unes imatges d’equip i del nostre stand, dissenyat exclusivament per a Dingonatura i fet amb molt d’amor =)

 • 23 05 2016

  15 anys de Dingonatura, 15 anys cuinant naturalment

  Aquest any tenim el plaer d’anunciar-vos que celebrem el nostre 15è aniversari. És per això que volem explicar-vos com va néixer Dingonatura. 15 anys enrere, un equip de nutreòlegs, encapçalat pel Marc Riera, vam començar a treballar en el que avui és una de les marques d’alimentació natural per animals de companyia per excel·lència. Els pocs pinsos que es podien trobar eren de molt baixa qualitat, llavors va ser quan vam veure la necessitat de crear un aliment, més enllà del simple pinso, que cobrís totes les necessitats del animal i a més aconseguís que fos apetent i complert. No ens vam conformar només amb això i vam decidir donar un altre pas, tots els nostres ingredients serien GMO Free, és a dir, lliures de transgènics. Tot un repte, veritat? El resultat va ser el que avui dia coneixem; Dingonatura Top Natural Pet Food.

  Tenim una altra manera d’entendre l’alimentació per a gossos i gats. Per a nosaltres l’alimentació es el vincle d’unió entre el gos i l’humà, molt més que un simple pinso. L’animal depèn del humà per menjar, és per això que l’humà decideix donar-li el millor per ell, perquè l’estima, perquè per ell forma part de la família.

  Per a nosaltres l’alimentació és la millor medicina, és per això que portem ja 15 anys treballant diàriament per oferir els millors productes als nostres sers més estimats. Una bona alimentació és primordial per a que l’animal pugui viure més anys i en un bon estat de salut, a diferència de com ho farien si fossin alimentats amb un pinso convencional.

  Volem donar-vos les gràcies a tots vosaltres, per estar aquí, per cuidar dels vostres peluts, peludes, felins, felines com es mereixen. 15 mil milers de gràcies per compartir amb nosaltres aquells moments únics perquè, al cap i a la fi, ells ens donen la vida i nosaltres els l’allarguem.

 • 20 05 2016

  Dingonatura estarà present a Interzoo

  Del 26 al 29 de març estarem presents a la Fira Interzoo de Nuremberg (hall 5, stand 330). Anirem amb tota la nostra gamma de productes d’alimentació natural per a gossos i gats (Natura diet, Moments, Mhims, Dingo i Psittadiet) entre els que destaquen Natura diet Especialitats i uns snacks 100% naturals per gats.

  La gamma d’Especialitats és la més innovadora de Natura diet. És alimentació natural preventiva, perfectament adaptada per a que els gossos amb patologies també puguin cuidar la seva salut a través de la nutrició. D’altra banda, els snacks 100% naturals per gats són una adaptació dels ja famosos Moments per a gossos, però aquesta vegada pels felins. Tenen diferents formes i sabors, destacant, com sempre, el seu elevat tant per cent de proteïna.

  Diàriament ens anem consagrant en el mercat de l’alimentació natural per animals de companyia. Hem elaborat tots els nostres productes amb cura i estima, com ho faries tu si li poguessis cuinar al teu gos o gat i, a més, tots els nostres productes són lliures de transgènics i no utilitzem colorants ni conservants químics. La nostra amplia varietat de productes i receptes fan que Dingonatura es vegi cada vegada més reforçada i demandada per un públic especialitzat cada vegada més exigent.

 1  2
dingo natura Àrea Client